Over Yann

OPRICHTEN EN HOOFDINSTRUCTEUR

Ik ben Trainer Yann en heb al heel wat jaren training ervaring in zowel fitness als vechtsport. Als kind kwam de martial arts inspiratie door de films van Bruce Lee en Jacky Chan. Ik ben me gaan verdiepen welke martial arts het beste bij mij zou passen. In de jaren 90 begon ik met Judo, maar ben hier na 2 jaar mee gestopt vanwege 2 zware blessures. Hierna begon ik als atleet en fitness om mezelf op te sterken.

In begin 2000 ben ik me gaan verdiepen in traditionele Kung Fu, om specifiek te trainen op flexibiliteit en snelheid in de Liu He Men Kung Fu school te Amsterdam. Ik heb de noordelijke stijlen als Liu He Men, Xing Yi, Choy Lee Fat en de traditionele leeuwendans beoefend. Mijn gevoel lag meer bij de zuidelijke stijl en heb kort Wing Chun getraind. De trainingen waren meer theoretisch dan praktisch en ben toen overgegaan naar het Kickboksen. Door de jaren heen heb ik de technieken die voor mij praktisch genoeg waren, samengevoegd tot een persoonlijk geheel. Het pad van mijn zoektocht heeft de manier van trainen compleet gemaakt, wat geleid heeft tot de Full Intensive Training.

Gecertificeerd:
Fitnesstrainer 

Ontspanningsmassage

Gediplomeerd:
Fitnesstrainer 

Personal Trainer 

Geregistreerd bij:
Beroepsregister FITNED.NL